donderdag 5 maart 2015

D66 en VVD dolenthousiast over uitbreiding Lelystad Airport

De verkiezingen voor de provinciale staten komen eraan. Zowel de VVD als D66 laten Geenvliegroutesbhz weten dolenthousiast te zijn over de uitbreiding van Lelystad Airport tot een tweede Schiphol.

Verantwoordelijk gedeputeerde en VVD-lijsttrekker Jaap Lodders: ‘Wij zien de uitbreiding van Lelystad Airport positief en we hopen dan ook dat het doorgang vindt.”. De handenwrijvende liberaal weet op onnavolgbare wijze de uitbreiding van de luchthaven te linken aan de Floriade. “Niet alleen is de economie in onze provincie er enorm mee gebaat, ook komt het de bereikbaarheid ten goede. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bezoekers van de Floriade in 2022, die overal ter wereld vandaan komen. Het evenement is voor hun toegankelijker met een lokaal gelegen vliegveld. Dat geldt natuurlijk ook voor overige buitenlandse reizigers naar Flevoland.”
Verder dagdroomt de enthousiaste liberaal dat Lelystad Airport 'veel extra' banen op gaat leveren zonder concreet te worden. [ bron ]

D66-lijsttrekker Rijsberman is zo mogelijk nog enthousiaster. " Belangrijk voor de economie van Flevoland” aldus de immer positieve Rijsberman. Tevens wil hij - heel sympathiek - omwonenden financieel compenseren [ bron ]. Op de vraag of Biddinghuizen daar ook onder valt krabbelde Rijsberman al terug. Het moet tenslotte wel gaan om hard te maken 'planschade' gaan.Binnenkort op deze website: een overzicht van de standpunten van alle deelnemende partijen over Lelystad Airport. We gaan nog even 13 gaapsaaie, vuistdikke verkiezingsprogramma’s vol met politieke vaagtaal doorworstelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten