donderdag 16 januari 2014

Agora Lelystad veel te klein voor voorlichting uitbreiding Lelystad Airport

Het was 15 januari erg druk in de Agora Lelystad bij de voorlichting over Lelystad Airport. De zaal was overvol. Alle 200 stoelen waren bezet. Ook de trappen stond vol. Volgens het ministerie van  I&M hebben ze ongeveer 300 mensen weg moeten sturen. Zoveel mensen hadden ze nooit verwacht. Een goede zaak dat er zoveel belangstelling is. Donderdag 23 januari is er nog een voorlichtingssessie in de Agora Lelystad (dit keer in de grootste zaal).

Dorpsbelangen Biddinghuizen zit niet stil:

 1. Dorpsbelangen heeft Hans Alders uitgenodigd om naar Biddinghuizen te komen om nog eens ernstig over de vliegroutes te praten. Hans Alders heeft toegezegd dit te doen. Meer info over het hoe, wat, waar, waarom en wanneer volgt nog. 
 2. Er gaat een groepje mensen aan de slag om een keigoed bezwaarschrift in elkaar te zetten om formeel bezwaar aan te tekenen zodra het luchthavenbesluit ter inzage wordt gelegd. 
 3. Er zal een voorbeeld bezwaarschrift komen zodat alle Biddinghuizenaren snel en gemakkelijk formeel bezwaar kunnen maken.
 4. Over meer acties wordt nog nagedacht. 


Meer info volgt nog...


2 opmerkingen:

 1. http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2014/01/10/beantwoording-kamervragen-ao-schiphol-lelystad-18-december-2013.html

  had je deze ook al gelezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ik kende het stuk nog niet. Ik ga het eens goed lezen. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen