vrijdag 6 juni 2014

Wij van WC-eend.......

Staatssecretaris Mansveld heeft de volstrekt onafhankelijke Hans Alders gevraagd nog eens goed te kijken naar de cijfers van het Aldersadvies uit 2008. Dat advies is de basis voor het besluit om van Lelystad Airport een tweede Schiphol te maken. En wat waren de bevindingen van de volstrekt onafhankelijke Hans Alders over zijn eigen advies uit 2008 volgens de Telegraaf: “dat advies uit 2008 is ook met de huidige kennis helemaal toppie, dus gewoon doorgaan met de uitbreiding van Lelystad Airport”.
Je verwacht het niet hé? Wij van Wc-eend adviseren... Wc-eend.

En dat terwijl de complete luchtvaartsector steeds harder begint te roepen: “die uitbreiding van Lelystad Airport is (nu) niet nodig en kost ons alleen maar heel veel geld”

1 opmerking:

  1. Die Alders lult als een kip zonder kop, het is een groot kind die zijn zinnen door wil drijven ondanks al het protest. Is Flevoland nou de vuilnisbak van Nederland? Pleur alles maar in de polder, dan heeft de rest van Nederland geen last?! Alders weet echt niet waar hij mee bezig is! Ja, alles kapot maken en zeker de huidig opgebouwde recreatieve sector met schone natuur, rust en ruimte. Ik fiets vaak langs het water, heerlijke stilte, het briesje door de bomen, de watervogels die je hoort, langs campings.....zo vaak heb ik ook gedacht:"Als hier vliegtuigen over gaan vliegen, wat wordt er dan een boel kapot gemaakt. In plaats van toeristen te trekken, jaag je ze weg! Hier horen geen vliegtuigen!" En alleen omdat meer mensen naar het buitenland willen?! Vol=vol hoor! Als een camping volgeboekt is, heb je pech. Als een vliegtuig volgeboekt is, moet je ook maar pech hebben. Ga maar een andere keer, blijf gewoon in Nederland of pak de auto/trein/caravan. Alders moet eens naar de mensen luisteren (en er ook wat mee doen!) en niet zijn eigen weg op deze egoïstische manier bewandelen. Er zijn zoveel mensen tegen en toch wil Alders zijn zinnen doorzetten! Ik snap dit niet.......oorzaak geld? Alders: je maakt zoveel kapot, besef dat nou toch eens een keer!!!

    BeantwoordenVerwijderen